Tarieven en opvanguren

Tarief
Ons bruto uurtarief is € 5,95 per uur en u betaalt alleen de daadwerkelijk afgesproken opvanguren (dus geen dagdelen zoals bij bijvoorbeeld een kinderdagverblijf of BSO). Over dit tarief ontvangt u Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Vaste maandelijkse uren
Ouders betalen bij ons elke maand een vast bedrag voor de opvang voor hun kind. Dit houdt in dat wij een berekening maken van de opvanguren per maand, berekend over een geheel kalenderjaar (dus van januari t/m december). De vakanties van Kinderopvang NaNa hoeven hierbij niet betaald te worden.
Doordat wij werken met vaste uren per maand, is het voor u als ouder overzichtelijk welke kosten u moet betalen voor de kinderopvang en daarbij kunt u uw aanvraag van de Kinderopvangtoeslag voor het gehele jaar laten doorlopen.

Eventuele extra opvang wordt in de desbetreffende maand bij de vaste uren gerekend.

Kinderopvangtoeslag
Omdat wij ingeschreven staan in het Landelijk Register Kinderopvang, komt u als ouder in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van uw inkomen en kunt u berekenen op www.toeslagen.nl.

Overige kosten
Het is mogelijk dat uw kind een avondmaaltijd bij ons nuttigt. Indien wij deze maaltijd verzorgen, vragen wij € 2,50 per kind per maaltijd.
Indien uw kind een fruit- of groentepotje nodig heeft en wij verzorgen dit, dan vragen wij een vergoeding van € 1,50 per kind per potje.
Uiteraard mag u zelf voor bovenstaande zaken zorgen; dan zullen er geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Kosten gastouderbureau
Elke gastouderopvang is verplicht zich aan te sluiten bij een (of meerdere) gastouderbureau(s). Het gastouderbureau verzorgt o.a. de controles van de gastouder en de locatie, de overeenkomsten en de kassiersfunctie (denk aan facturen, incasso’s enz.) en is een klankbord voor de gastouders en de ouders. Het gastouderbureau bemiddel tussen de gastouder en de ouder. Met al uw vragen kunt u bij het gastouderbureau terecht.

==================

BELANGRIJK: VANAF 1 AUGUSTUS 2021 IS KINDEROPVANG NANA GESLOTEN. AANMELDEN VOOR GASTOUDEROPVANG OF MEER INFORMATIE KAN BIJ GASTOUDERBUREAU VILLA NANA (WWW.VILLA-NANA.NL/INSCHRIJFFORMULIER-VRAAGOUDERS).

uiteraard zonder verplichtingen of kosten!

CONTACT OPNEMEN KAN VIA INFO@VILLA-NANA.NL OF 06-14 633 643 (WHATSAPP OF BELLEN)